Gjennomgang: stoffet bayer biltricid - detaljer om behandling for opisthorchiasis i 2015 PERSONLIG ERFARING.

For rundt 3 uker siden ble hun behandlet på sykehuset for opisthorchiasis.

Jeg forteller deg detaljert hvordan behandlingen foregikk.
Så, behandling av opisthorchiasis. Det er delt inn i tre faser: forberedende, fase 2, behandling, fase 3, utvinning.

Forberedende stadium av behandling av opisthorchiasis:

På dette stadiet var jeg hjemme. 8 dager så kraftig choleretic drug ODESTON. 2 tabletter tre ganger daglig i 30-40 minutter før måltider og om morgenen tubazh. I løpet av denne tiden besto jeg de nødvendige testene og ble undersøkt: fullstendig blodtall, biokjemi, EKG, urinalyse. Legen ga veibeskrivelse til sykehuset, til smittsomme sykdomsavdelingen.

Jeg kom på den fastsatte dagen. Jeg ble satt i menigheten der vi var 4 personer. 3 av dem dannet også for behandling av opisthorkiasis. Neste dag begynte den andre fasen.

Den andre fasen er behandling av opisthorchiasis med BILTRICIDE. Legen spesifiserte min vekt og foreskrev doseringen. (på min 53 kg. Jeg drakk 7 tabletter) Skrev til meg på et stykke papir hvilken tid på dagen de burde være full og hvor mye. Så, som jeg så biltricid:

10:00 h. 3 tabletter
2:30 pm 3 tabletter
19:00 h. 1 tablett.

Forresten, tabletter er veldig store (jeg kjøpte dem selv, prisen på biltricid er 450 rubler). Smakløst, smakløst. Det er nødvendig å vaske dem ned med et stort antall vann for å redusere bivirkninger.

Fra tid til annen ville en sykepleier komme inn og spørre oss hvordan vi følte. Jeg følte meg forferdelig etter en time. Jeg ble veldig svimmel, slik at jeg ikke kunne komme seg ut av sengen og gå et sted. Legen sa til å ligge så langt som mulig hele tiden, dette vil lette tilstanden. Da begynte jeg å bli kvalm, men jeg nektet å ikke spise. Min nabo i menigheten fra biltricid tabletter var veldig sår, men ikke kvalm. Vel, ingenting, overlevde denne tilstanden, om natten var nesten alle symptomene borte, og vi sovnet.

Neste dag var vi fortsatt på sykehuset, trakk seg tilbake. Neste dag ble vi gjort DUODENAL SENSING (DETALJERT OM PROSEDUREN OG MIN OPPLEVELSE)) Men ikke bare sensing, men vasker gallekanalene. Om lag 1 liter strømmet jeg saltoppløsning der, og deretter ringers løsning. Etter lyding ble vi tømt. Ga oss anbefalinger

Den tredje fasen er restaurering og videreføring av behandlingen. Ekorsol 1 ts. 3 ganger om dagen, og gjør også tubazh og drikk Odeston. Pluss en annen måned diett nummer 5.

Pass nå den tredje fasen. Leveren har ikke gjenopprettet ennå. Periodisk etter å ha spist, virker det som alt er så fett. Jeg foretrekker lett mat. Allergien som har plaget meg i 9 måneder har ikke gått. (Så jeg kan ikke si noe om effektiviteten av behandlingen. Jeg håper på det beste! Jeg håper at behandlingen ikke var forgjeves.

Takk skal du ha for din oppmerksomhet! Helse til deg og dine barn! :)

PS: OBS. Kjære lesere! Alle som har opplevd opisthorchiasis, vær så snill å skrive i kommentarene hvordan du helbredet det. OG DU HJELPTE BILTRICID.

Anmeldelser som behandlet opisthorchiasis

Skrevet av: Сувор (---.cn.ru)
Dato: 03-03-09 17:04

For elskere av karpe fisk, spesielt fra Ob bassenget, en faktisk sår. Min far og jeg var på et behandlingsforløp med Biltricid og Exorsol (dette er det som legene foreslår), som alle ikke var kurert. Han er smittet opp til 40 år i kroppen som bor i gallekanalene, og ingenting å få ham ut derfra. Hvem kan herdes som en annen tråd?

Forfatter: Bror fra nord (193.254.249.---)
Dato: 03-03-09 17:23

I 3 (!) År ble jeg behandlet for det på sykehuset, jeg husker bare ikke hva. %)))))
Undersøkt et par ganger i de siste 10 årene, ser det ut til at det ikke er noe.

Og hvordan visste du at han satt i gallekanalene? min klang viste ingenting.

Skrevet av: Сувор (---.cn.ru)
Dato: 03-03-09 17:36

Og vi viste. Hver 3-4 dager går han en tur til bukspyttkjertelen og ryggen, det er mulig å fange ham på den tiden. Jeg og kandidatene til medisinsk vitenskap snakket ingenting om at de ikke snakker.

Skrevet av: jolly_rober (---.255.92-15.kzn.ertelecom.ru)
Dato: 03-03-09 18:04

> Og vi viste. Hver 3-4 dager går han en tur
> bukspyttkjertel og tilbake, tilsynelatende det på dette tidspunktet travanut
> du kan. Jeg og kandidatene til medisinsk vitenskap snakket ingenting
> at de ikke snakker.

Min kjære onkel lider av denne infeksjonen, så han herdet tinktur av malurt og strømpe. Jeg husker ikke konsentrasjonen og periodiciteten (les, jeg vet ikke), men nå trenger jeg ikke spørre noen om at hele landsbyen har døde.

Skrevet av: aav (---.sibverk.ru)
Dato: 03-03-09 18:16

Et godt middel er Praziquantel.

Tøff. Jeg trodde vi ikke hadde yrkes sykdommer, vel, bortsett fra alkoholisme.

Skrevet av: VA (78.107.30.---)
Dato: 03-03-09 19:42

For fire år siden kom jeg til denne infeksjonen, i Moskva på sykehuset er det umulig å gjenopprette, leger vet mindre enn hva som er skrevet på Internett. Det er piller, de dreper innen 24 timer, men da må leveren gjenopprettes et år, og du kan fortsatt ikke få disse medisinene (de som gjenopprettes). De forstår dette virkelig i Tyumen, i Novosibirsk og i Barnaul. Kort sagt, behandlet han seg selv. Aspen bark i henhold til ordningen (det selges i apotek, du trenger ikke å pakke ut det selv) en gang i uken dybash, så i en måned tre medisinske tjære er også i henhold til ordningen.
Skjemaet mitt var tungt, det ramte leddene, jeg kunne knapt gå, tenningen kunne slå med bare to hender. Generelt er dette en langsiktig virksomhet, jeg kom til en mer eller mindre normal tilstand bare etter seks måneder.

Nichrome selv.. er det fra fisk, slik at du kan bli smittet? Bare fra karpe? Hva er symptomene?

Skrevet av: VA (78.107.30.---)
Dato: 03-03-09 20:58

Fra hvilken som helst hvit fisk i Tolyatti har ennå ikke kommet, er dette sibirisk sykdom

Skrevet av: johnsan (---.cn.ru)
Dato: 04-03-09 02:48

Les, det kan komme til nytte:

Skrevet av: Eugeen (---.nwgsm.ru)
Dato: 04-03-09 03:46

Mine herrer, en stor forespørsel om å gi detaljer om symptomene og diagnosen. Les online forvirret. Jeg vil gjerne vite ikke av hearsay.
Et halvt år virker leveren litt, ultralyd ser ut til å bli forstørret, endoskopi avslørt erosiv gastroduodenitt, jeg blir behandlet, men jeg har ingen mening, plutselig.

Skrevet av: VA (78.107.30.---)
Dato: 04-03-09 16:31

Eugeen, symptomene er like, spørsmålet i hvilken region du bor, denne infeksjonen kan hentes på svært bestemte steder, og diagnostikk kan også gjøres på få steder, jeg kunne ikke i Moskva, det er ingen slike tester her

Skrevet av: Glot (---.114.182.50.ip.tele-plus.ru)
Dato: 04-03-09 22:55

Jeg hadde en opplevelse. Han behandlet sin kone (først) på den gamle måten. To flasker triple cologne - 50 gr hver dag. Jeg liker ikke andre, men det hjalp henne virkelig, mer enn 20 år har gått siden da, og det er ingen symptomer.
Ingen av en eller annen grunn trodde at de nordlige folkene (Khanty, Tungus og Chukchi) foretrekker Köln til noen vodka. Veien til folket - så det er ingen medisinsk forklaring.
For to år siden klaget en bekjent om den samme typen skur i sin zhinki, vel, jeg fortalte om min erfaring, trodde det ikke, men prøvde det, og som et resultat hørte jeg takknemlighet.

Skrevet av: VA (78.107.30.---)
Dato: 04-03-09 23:47

Jeg har også hørt om trippelen, bare hvor kan jeg få det nå?

Skrevet av: Glot (---.114.182.50.ip.tele-plus.ru)
Dato: 05-03-09 16:27

Det er fortsatt ikke vanskelig å finne, i telt og i landsbyene er det.

Skrevet av: maxim63 (212.176.54.---)
Dato: 05-03-09 16:54

9 år siden fanget denne infeksjonen. En venn fra nord brakt fisken. Leveren svulmet i to uker, slik at han ikke kunne gå. Beltricide hjalp meg. 3 tabletter om morgenen, 3 tabletter om ettermiddagen og tre tabletter om kvelden. Han drakk magnesia og en varmtvannflaske på leveren, du kan umiddelbart sitte på potten, for hele dagen vil du ikke kunne slakte. H

Skrevet av: Сувор (---.cn.ru)
Dato: 05-03-09 21:30

Og symptomene er forskjellige. I utgangspunktet er alvorlighetsgraden av sykdommen hos mennesker hvis forfedre ikke lider av denne tullen. I Sibir har mange av oss begge bestefar og fedre som var syke, arvet kroppens toleranse for denne skapningen. Vi har for det meste lett tyngde i riktig hypokondrium, og til tider er det lesjoner på huden (kløe), det skjer på armene, på nakken, på bena noen ganger. Så generelt kan du leve. Bare de drikker blod fra innsiden av galdekanaler, hver gang de forlater mikro-avløp der, på grunn av hvilke kanalene blir fete innvendig og blir dårlig passable for utløpet av galle, noe som medfører fordøyelse, kronisk farting, diarré noen ganger uten grunn til dette, og avfallsproduktene av opistorhoer lå Stadig legger ned en reduksjon i immunitet på ulike punkter i kroppen. Ofte i leddene. Mitt knokefeste på benet mitt var en gang så knullet at jeg nesten ikke kunne komme fra sengen til å presse med hjelp av avføringen. Temperatur under 40 på grunn av leddbetennelse (akutt leddgikt). Etter at jeg gikk for å gift med Praziquantel (Biltricid) i en spesiell klinikk, kan du ikke drikke i et år, du gjorde alle slags prosedyrer og vasker. Etter et halvt år de sjekket, viste lyden tilstedeværelsen av opistorchegg i gallen. Vel, her har jeg blitt behandlet med Ekorsol fra Internett (Aspenbark-ekstrakt), spiste det en halv ganger mer enn det burde, igjen viste diagnosen tilstedeværelsen av padl. noen anbefales å drikke petroleum, vel, jeg er ikke klar for noe enda.
Og bare gjør disse infeksjonene i kroppen ikke multipliserer. Det er så mange av dem som fortæres med fisk (og sitter bare i kjøttet på baksiden) så mange. Og egg, han sender tusenvis av uker, med skit faller inn i kloakken, og deretter inn i dammen. Noen mollusk spiser dem i vann, og bare inne i mollusk det øvre skallet oppløses og der de sitter og molluskfisken spiser, og det andre skallet oppløses med fiskens fordøyelsessaft, der overgangen larver kryper inn i kjøttet over ryggraden, der er alt der. Inntil det viser seg å være foran de menneskelige gallekanalene. Menneskelig galle løser opp puppens skall og skapningen slår suksessfullt med kanylpinner til veggen. De har to munner, en på hodet, den andre på magen. Med en munn holder han alltid. Fuck han er der med galle når han selv kommer ut av dritt. Praziquantel virker på det som et legemiddel som laminerer de labielle musklene, så stikker de ut og de må vaskes ut med sondene og rørene. Men hvem har små kanaler, denne historien hjelper ikke. Hvis jeg spiser gifter, behandler leveren (giftene) dem, og til reptilene kommer gallen igjen, bare leversettene. Her er en klipping.
Og fra hvem forfedrene ikke gjorde vondt, faktisk gjør de bare de første infeksjonene, og temperaturen er under 40 og kroppen klø og leveren er helt enorm. Vobschem er annerledes for alle, men i mange år har jeg ikke oppnådd noen spesifikasjoner fra noen, hvordan man kan kurere dem normalt.

Skrevet av: VA (78.107.30.---)
Dato: 05-03-09 22:19

Suvorov
Jeg kunne ikke ta dem ut til slutten, jeg hadde tre år, nå leddene mine begynte å skade igjen, jeg leter etter aspenbarken igjen, det er ikke i Moskva.
En annen brokk i ryggraden fra dette søppelet dukket opp.

Skrevet av: slava41 (---.64.175.21.sta.211.ru)
Dato: 05-03-09 22:57

Tanten min ble behandlet med naftalen. Jeg vet ikke, men det hjalp.

Skrevet av: Иваныч (93.185.147.---)
Dato: 06-03-09 03:21

Ja.. og.. og.. og. Jeg leste siden som ga - johnsan, og noe var så trist. Tross alt, i Ladoga og Onega, er det også denne dritten.
Og nå har soppen blitt farlig, spesielt som vokser rundt i byer.

Skrevet av: Serjic Samara (---.tcompressor.com)
Dato: 06-03-09 04:07

Tyk er ikke klart, fisk skal spises rå, eller saltet, kokt, stekt er også farlig?

Skrevet av: VA (---.bigtelecom.ru)
Dato: 06-03-09 04:26

Kokt og stekt normalt, du kan spise

Skrevet av: tatarin (85.233.93.---)
Dato: 06-03-09 05:50

VA - hvor kom vertebral brokk? Imhoia brokk er en annen historie.

Skrevet av: Сувор (---.cn.ru)
Dato: 06-03-09 12:26

Fisken skal kokes i minst 20 minutter, stek med lokket bare i minst 20 minutter. Og du må saltet så mye salt slik at det ikke oppløses i 2 uker, etter at du kan suge fisken (eller salt galymiya) bare da kan du tørke eller røyke. Eller frys fra -18 grader i uka. Ellers seq. han overlever.
Alle de som fikk det, er for det meste tørket eller røkt fra butikken. De saltet det for en dag i en svak løsning, deretter tørket med varm luft i flere timer, eller røkt på disken.
Statistikken for vestlige Sibir viser at bryst er smittet med 35%, krydder med 30%, chebak 40%, rudd 90%, ide 100%. Om rovdyr er fortsatt ikke akkurat kjent, de sier en liten prosentandel av infiserte også.
Ikke bli syk, laks, hvitfisk, burbot.

Skrevet av: tatarin (85.233.93.---)
Dato: 06-03-09 14:45

Vi selger peled i butikken. Veldig velsmakende og feit for øl. Så vidt jeg kjenner denne fisken fra nordkanten, kan det være syk?

Skrevet av: Сувор (---.cn.ru)
Dato: 06-03-09 16:01

Peled fisk er bra, det tilhører ikke karpe familien. Du kan trygt bruke.

Skrevet av: VA (78.107.30.---)
Dato: 06-03-09 18:03

Jeg spiste taimen, grayling og hvitfisk, av de åtte deltakerne fanget opisthorchiasis bare to, bare de to brukte noen ganger vodka på en båt under lett saltet, det viser seg enten seg eller grayling, heller seg. For god fisk. Jeg leser også et sted at det er tilfeller av infeksjon selv fra gjedde.

Skrevet av: Eugeen (---.nwgsm.ru)
Dato: 06-03-09 20:26

> Eugeen, symptomene er like, spørsmålet i hvilken region du bor, dette
> infeksjonen kan hentes på svært bestemte steder, og
> diagnostikk kan også gjøres på få steder, jeg er ikke i Moskva
> kan det ikke finnes slike tester her

Jeg bor i Leningrad-regionen, det virker som det ikke er slike foci her, men FIG vet. Videre sendes ofte rypku fra andre regioner.

Skrevet av: Ромыч_86 (82.116.3.---)
Dato: 06-03-09 20:45

som vi sier: "Ikke forstyrr opisthorchiasis, og han vil ikke røre deg")))
Jeg likte arveligheten, jeg spiste fisk fra tidlig barndom i noen form og undercooked og litt saltet og undercooked;
etter dette emnet var det ikke interessant å gå, sjekk?

Skrevet av: zev (---.cn.ru)
Dato: 08-03-09 02:00

Vitaly Tyumen skrev:

> Jeg hadde erfaring. Han behandlet sin kone (først) på den gamle måten. to
> en flaske triple cologne - 50 g hver dag. Jeg liker ikke
> til andre, og det hjalp virkelig, mer har gått siden da
> 20 år og ingen symptomer.
> Ingen har trodd at de nordlige folkene (Khanty,
> Tungus og Chukchi) foretrekker Köln til noen vodka. måte
Folk - derfor er det ingen medisinsk forklaring.
> For to år siden klaget en bekjent om den samme dritten på hans
> Zhinkov, vel, jeg snakket om min erfaring, jeg trodde det ikke, men jeg prøvde det,
> som et resultat, hørte takknemlighetens ord.

Det er slik Dimych. For leddene bryter, tenkte. Som det var, om sommeren, i stedet for en kruger med peled, måtte vi ikke bite espenbark med trippelkolv med aspenbark. Kostya fra Pearl med vannet i denne katina vil presipere nøyaktig.

Skrevet av: VA (---.bigtelecom.ru)
Dato: 08-03-09 03:00

ZEV
i stedet for kruger med peled triple cologne aspen bark
5+

Skrevet av: Serjic Samara (---.km33316.keymachine.de)
Dato: 08-03-09 03:56

Hvis jeg forsto riktig, så for å bestemme infeksjonen må du passere avføring på analysen?

Skrevet av: VA (---.bigtelecom.ru)
Dato: 08-03-09 07:40

Avføring kan ikke bestemmes eller bæres i to uker for å analysere analysen uten avbrudd. Fjernelse av egg skjer ikke hele tiden, men etter en viss periode trenger du en leversond og en spesiell test.

Skrevet av: Rubin (---.kuzbass.net)
Dato: 09-03-09 20:53

Cuvor> Zaskochi på båt, motor, service. I,, Diverse,, finner du, Dr. BoAs medisinske senter,

Skrevet av: Сувор (---.cn.ru)
Dato: 10-03-09 16:25

Zheka og vi i går i garasjen til chebaken din ferdig med øl. Jeg er virkelig alene, og Andryukha er hele posen.

Skrevet av: Елена (---.pppoe.omsknet.ru)
Dato: 17-03-09 03:18

Jeg sympatiserer. Min sønn er 22 år gammel, vi har blitt plaget i et og et halvt år som vi ikke bare passerte, ble behandlet med ecolsol, og nesten alle legemidler vi leser på Internett, og folkemidlene har mestret alt. Temperaturen på 1,5 år holdes og alt annet, som det var. Tanke, det tull, og nå er det skummelt.

Skrevet av: Елена (---.pppoe.omsknet.ru)
Dato: 17.03.09 03:25

Lucky.Zaiduyuem. Min sønn er allerede bøying for det andre året. Ingorsol drakk, drakk en biltricid, skrev ut alle slags ting fra Moskva og tjære i henhold til en ordning. Det er heller ingen leger om dette emnet heller.

Vi har en organisasjon, ikke langt fra Tolyatti. Det er engasjert i å rense kroppen, inkludert parasitter. Folk er bosatt der i en uke og hele uken i henhold til en streng tidsplan, er de engasjert i rengjøringsprosedyrer. I utgangspunktet er alt bygget på folkemetoder. Fra synspunkt av klassisk medisin er ikke alt ubestridelig der. Men folk går dit og tar opp fra hele Russland. Mange kommer årlig.

Hvis det er interesse, kan jeg sende en telefon til e-post.

Skrevet av: Сувор (---.cn.ru)
Dato: 03 / 17-09 16:30

Og i deg Tolyatti tema opistorhoza langt fra relevansen. Hvis vi lever i foci og ikke finner en kur metode, hva kan du gjøre der?

Kanskje de ikke kan, FIG vet.
Men folk kommer fra Sibir.

Skrevet av: tatarin (85.233.93.---)
Dato: 03-18-09 00:05

I gårdsplassen til det 21. århundre, kjemper kreft med hiv og så videre. Ikke finnes i dag narkotika som kurerer denne infeksjonen? Og hva, selv i utlandet vil ikke hjelpe oss?

Skrevet av: tatarin (85.233.93.---)
Dato: 03-18-09 00:21

Og mer. Er eksternt infisert fisk forskjellig på noen måte?

Skrevet av: VOLT (62.213.45.---)
Dato: 03-18-09 11:59

I Krasnoyarsk. VVVimpn.ru / klinikk / 2 / "Institutt for medisinske problemer i nord". I instituttets klinikk. Jeg hørte at de er engasjert i emnet opistarkose. Telefoner kontor på nettstedet.

Skrevet av: Сувор (---.cn.ru)
Dato: 03-18-09 13:59

Og utad, ikke annerledes. De kan ses i kjøttet på ryggen under mikroskopet.

Skrevet av baltiec (---.nevskie-berega.spb.ru)
Dato: 03-18-09 18:38

Emnet, når en venn, en lege som har jobbet i mange år i Afrika, fortalte lignende lidenskaper og var syk med noe sånt.
men det er nesten alle dødsfall.

Skrevet av Boatsman (90.151.66.---)
Dato: 19-03-09 20:28

Opisthorchiasis blir aldri helbredet til slutten.
En fullstendig kur er en levertransplantasjon.

Skrevet av: э ((88.205.179.---)
Dato: 20-03-09 06:53

Vitaly Tyumen skrev:

> Jeg hadde erfaring. Han behandlet sin kone (først) på den gamle måten. to
> en flaske triple cologne - 50 g hver dag. Jeg liker ikke
> til andre, og det hjalp virkelig, mer har gått siden da
> 20 år og ingen symptomer.
> Ingen har trodd at de nordlige folkene (Khanty,
> Tungus og Chukchi) foretrekker Köln til noen vodka. måte
Folk - derfor er det ingen medisinsk forklaring.
> For to år siden klaget en bekjent om den samme dritten på hans
> Zhinkov, vel, jeg snakket om min erfaring, jeg trodde det ikke, men jeg prøvde det,
> som et resultat, hørte takknemlighetens ord.

Min søster jobbet i ekspedisjonen (seismisk fest) i Khanty-Mans autonome Okrug i begynnelsen av 90-tallet. Hun fortalte meg at den lokale Khanty drakk bare tredoblet Köln fra alkohol, de sa at bare de kunne bli kurert av denne skitten.

Skrevet av: Glot (---.181.94-79.tmn.ertelecom.ru)
Dato: 03-28-09 23:26

Jeg vil ikke snakke for hele Russland. men fra Uelen til Salekhard gikk jeg hele nord, jeg var på Podkamennaya Tunguska, og overalt ble jeg bare behandlet med "triple"

Skrevet av: Сувор (---.cn.ru)
Dato: 30-03-09 15:05

Det er sannheten "Triple" å prøve, bare det er ikke klart hvor du skal komme.

Skrevet av: VA (78.107.30.---)
Dato: 30-03-09 16:24

Jeg tenker på trippelen i denne historien om tiden for mangel på alkoholholdige drikkevarer. I nord var dette underskuddet alltid, og det var lettere å kjøpe trippelkologne, slik at de drakk det i stedet for vodka.

Skrevet av: Dmitriy S (90.151.191.---)
Dato: 05-04-09 00:25

Peled er en liten ostekake.
I kaken er deilig.
Men fra hvitfisk, den eneste smittsomme apistorchiasis.
I kaken er ikke smittsom, salt i 30 dager, og deretter prosess, og jeg ønsker deg full helse bukser.

Skrevet av: Dmitriy S (90.151.191.---)
Dato: 05-04-09 00:28

Drikk seg selv? Hvis ikke, hva snakker vi om?

Skrevet av: Dmitriy S (90.151.191.---)
Dato: 05-04-09 00:36

Cognac-etset apistokose.
Han dumme, og for øyeblikket ta anthelmintic.
Resultatet er ikke 100%, men leveren er bra!
Ja, det erstatter det ikke i mann.
Bare mat på leveren!
Fra konjakk dum. Utvis koleretikken! Ærlig turen.

Skrevet av: tatarin (85.233.93.---)
Dato: 05-04-09 05:51

Hennes menn, for peled, fortell henne at den er infisert? Vi i trollmannen gode kjøp med pivasik forbruker stadig. Skummelt mlyat.

Skrevet av: Dmitriy S (62.105.26.---)
Dato: 07-04-09 02:38

Test med henne og plukket opp.

Skrevet av: tatarin (85.233.93.---)
Dato: 07-04-09 06:02

Takk Og hva er inkubasjonsperioden? Vi drakk det så mye.

Skrevet av: Иваныч (93.185.147.---)
Dato: 09-04-09 00:23

Brothers! På fiske! Nøye studerte dette emnet, pluss linkene som ble gitt.
Nylig returnerte søsteren min (hun er en smittsom sykdomslege) og sa at denne infeksjonen ble behandlet i sitt Botkin-sykehus ved avdelingen for "parasitologi". Så du vil tro at ikke alt er så ille.

Skrevet av: Сувор (---.cn.ru)
Dato: 09-04-09 23:02

Vel, det behandles med biltricid (praziquantel), det finnes ingen annen metode i narkotika. Og det gikk allerede. Sirkelen lukkes.

Skrevet av: Иваныч (93.185.147.---)
Dato: 10-04-09 00:08

Suvorov! Vel, hvorfor så trist. Denne uken vil jeg gå på inspeksjon (i andre tilfeller) og jeg kommer til å lære. Legg umiddelbart ut alt.

Skrevet av: Сувор (---.cn.ru)
Dato: 10-04-09 14:07

Skrevet av: VA (78.107.30.---)
Dato: 10-04-09 21:12

Kom igjen Ivanovich, alt håp er på deg.

Skrevet av: Иваныч (93.185.147.---)
Dato: 11-04-09 00:49

Og vi lever fortsatt mens vi håper! Selv da jeg jobbet i Mexico, fanget jeg en slags infeksjon. ja og nasr. b på henne! I motsetning til vår 40 graders potion :)

Opisthorchiasis. Hvem møttes?

: GY: - Gå gjennom to kurs med biltricid for å snu leveren. så kan hodet fungere. : gy :: gy :: gy:

Og om anerkjennelsen. hørt om GMP sertifisering (selv om det kom fra: gy :). WHO sertifiserer narkotika, utsteder dette sertifikatet. Dette gir internasjonal anerkjennelse og tillatelse til å selge gjennom apotekskjeden. Alt der, med referanse, har dette sertifikatet og en haug med andre. Ikke la folk le. Meldingen ble endret av brukeren den 09-03-2011 klokken 14:02

Dessverre er det i Sibirien som er en endemisk sone som quackery blomstrer med hensyn til opisthorchiasis ((og den parasitologiske foreningen kan ikke gjøre dette i det hele tatt. Der blir de "behandlet" med aspenbark, aspenang og forsvare slike avhandlinger.

Jeg har slitt med opisthorkiasi i tre år nå. Biltricid ble behandlet to ganger - en del av opisthorchus kom ut. Men dømme etter symptomene, ikke alle. Forsøkt og en rekke populære metoder - de alle bare midlertidig lindre symptomene. Generelt er infeksjonen fortsatt den samme. Nå gjenoppretter jeg leveren etter det andre løpet av biltricid. Diagnostisert av pre-duodenalt innhold. - fant opistorch egg i galle.
Første gang jeg behandlet på sykehuset med biltricid, men legene forklarte ikke veldig mye hvordan og hva jeg skulle gjøre, foruten drikkingstablettene. Resultatet er derfor null. For andre gang var jeg forberedt grundig - koleretic i et par uker før baiting, pluss ikke-spa, pluss hepatoprotektorer. Deretter biltricid i tre doser (75 mg per 1 kg vekt) om natten. Så to timer etter den siste pilleinntaket - blind sensing. Og så hver dag, tyubazhs pluss choleretic - å få ut opistorchus. I slutten ut (lagt merke til på toalettpapir, beklager detaljer). På samme tid kom ut noen andre små parasitter, foruten opistorchs. Generelt har tilstanden bedret seg, men symptomene gjenstår fortsatt. Jeg fortsetter tyubazh å gjøre og drikke hepatoprotektorer.

Forresten, det viktigste i behandlingsperioden er ikke å spise søtsaker, til og med frukt. Dette er veldig viktig, viser det seg. Hard, men verdt det. Jeg har også lagt til rødbetsaft til min rasjon - de liker ikke opistorchus, som andre parasitter. Hvitløk, kantelereller. Som sagt, jo flere metoder, jo bedre.

Og om de forferdelige effektene av opistorchs på helse kan ikke snakke. For noen er alt bare forferdelig. Her leste jeg en klinisk sak, legene beskrev horror. Selv diagnostisere opisthorchiasis noen ganger ganske enkelt umulig.
[url = http: //www.sibmedport.ru/article/5778-ostriy-opistorhoz/# case] klinisk sak [/ url]

Og for at biltricid ikke skal ødelegge leveren, er det nødvendig å jage galle etter forfølgelse og drikke hepatoprotektorer, urter og alt det.
Min sønn har også opisthorchiasis, tilsynelatende, men symptomene er svært svake. Jeg vil kurere meg selv, jeg skal ta på min sønn)

Vi behandler leveren

Behandling, symptomer, narkotika

Anmeldelser som behandlet opisthorchiasis

Effektiv behandling av opisthorchiasis folkemidlene

VÅRE LESER ANBEFALER!

For å bli kvitt parasitter bruker våre lesere Intoxic. Å se populariteten til dette verktøyet, bestemte vi oss for å tilby det til din oppmerksomhet.

Opisthorchiasis er en parasittisk sykdom der Metagonimus larver invaderer menneskekroppen. For opisthorchiasis behandling av folkemedisin rettsmidler er ganske effektiv og inneholder mange forskjellige oppskrifter som kan være forberedt hjemme.

Hva er symptomene på sykdommen?

Før du vurderer symptomene på denne sykdommen, bør du forstå hvordan disse parasittene kommer til personen i kroppen. Ormer er i stand til å produsere egg, de blir eliminert fra kroppen sammen med avføring og bor der. Etter mollusker spiser det, og gjennom dem kommer parasittene til fisken i kroppen. Og gjennom fisken kommer de til personen. Svært ofte skjer dette i utlandet, fordi det er der at turister ikke sjekker mat for opprinnelse. Så, folk, er på ferie, spis på lokale veikanten kafeer, der fisk leveres av enkle fiskere. Dette produktet er selvfølgelig ikke kontrollert av veterinærtjenestene, så det er stor sannsynlighet for at en person kan spise mat som er infisert med en parasitt.

Så det viktigste symptomet i opisthorchiasis er diaré. Hvis det skjedde uten grunn og etter at personen besøkte et eksotisk land, er det stor sannsynlighet for at kroppen er infisert med en parasitt.

Også i løpet av denne sykdommen, føler pasienten abdominal kolikk, generell svakhet, høy tretthet, feber (den kan forbli i 3 dager), utslett vises på kroppen. I tillegg er opisthorchosis ofte ledsaget av hodepine, sløret bevissthet og oppkast.

Larvene avtar vanligvis i tynntarmen, men noen ganger kommer de inn i andre organer, og påvirker deres arbeid negativt. I dette tilfellet kan symptomene endres. Så hvis en orm kommer inn i leveren, kan gulsott utvikle seg i en pasient, vil bukspyttkjertelen lide, blodsirkulasjonen vil bli forstyrret, og nevrologiske lidelser vil oppstå. Det er veldig farlig for livet hvis parasittene kommer inn i hjertet eller hjernen. Derfor er det svært viktig å starte behandling på en riktig måte.

Hvordan er behandlingen av opisthorchiasis?

Behandling av opisthorchiasis folkemidlene er ganske effektive. Kampen mot parasitter skjer med urter og ulike matvarer som er i stand til å utvise dem fra kroppen på kort tid.

I dette tilfellet anses bjørktjære som den mest effektive. Det er nødvendig å behandle opisthorchose med dette verktøyet i henhold til følgende skjema: om morgenen den første dagen må du ta en dråpe bjørktjære på en tom mage (det må først oppløses i en liten mengde kokt vann). Neste dag må du øke dosen til to dråper, henholdsvis på tredje dag, tre dråper. Dette bør gjøres til dosen er 10 dråper. Ved 11 dager bør dosen reduseres, det vil si på denne dagen, skal 9 dråper tas. Behandling med bjørktjære skal vare til den når en dråpe. Etter dette kurset bør avsluttes.

I tillegg er det ikke nødvendig å oppløse dette verktøyet i vann, du kan smøre det med et eple eller en annen frukt.

Den neste ingrediensen, som anses å være like effektiv i bekjempelse av denne parasitten, er limeaske. Dette verktøyet er flott for å eliminere opisthorchiasis hos barn, men björktjære bør ikke gis til babyer. Det er nødvendig å ta falske grener og brenne dem, asken må samles inn og settes i en beholder. Neste morgen må du ta et glass melk og brygge aske i det (en teskje). Etter at barnet drikker dette, må det mates. For å få melken til å smake godt, legg til litt naturlig honning. Dette verktøyet må tas minst 14 dager, etterpå vil parasitten helt forlate kroppen.

For behandling av opisthorchias er slike folkemidlene som nellik og hvitløk perfekt.

Den sistnevnte ingrediensen bekjemper effektivt mange sykdommer som forårsaker parasitter, infeksjoner eller bakterier. Men mot opisthorchiasis er det bedre å kombinere med nelliker.

For å forberede verktøyet, bør du ta hvitløk (3 nelliker) og hogge den, og hell den deretter med melk (en kopp er nok). Denne drikken bør plasseres på komfyren og kokes. Når det koke, er det nødvendig å sette en matklove (4 stykker) der, og lag den i 2 minutter. Deretter skal blandingen avkjøles og filtreres, og den skal tas en time før måltider, ett glass minst tre ganger om dagen. Denne behandlingen bør fortsette i 10 dager.

Ytterligere oppskrifter

Du kan bli kvitt opisthorchiasis ved hjelp av celandine, hvorfra du må lagre urte kvass. Det er nødvendig å ta friske, vasket blader og hugge dem fint. Når det gjelder beløpet, bør celandine ikke få mindre enn et glass. I knuste blader, bør du legge til litt silisium og pakke alt i gasbind, som skal dyppes i en glassbeholder. I dette fartøyet må du sette et glass sukker, et par spiseskjeer rømme og to liter valle. Blandingen skal lagres i minst 14 dager på et mørkt sted, det må blandes kontinuerlig. Ta dette legemidlet bør være tre ganger om dagen for en halv kopp. Behandling med dette verktøyet må fylles ut når det ikke forblir i beholderen.

Anbefalt og nellik med linfrø. Så, må du ta linfrø (500 g) og nellik (50 g). Disse ingrediensene må slipes med kaffekvern og blandes. Dette stoffet kan tas med mat eller konsumeres i ren form. Dosen skal være 25 g per dag. Det skal tas som følger: Bruk pulver i tre dager, og ta deretter en tre-dagers pause. Dette bør gjøres i en måned.

Behandling kan også utføres med en komponent som aspargel. Videre vil resultatet i dette tilfellet ikke ta lang tid å vente. Så, må du ta ti skjeer med aspenbark og hell kokende vann over dem (1 liter). Kok betyr at det skal være i 20 minutter på lav varme. Etter at buljongen må filtreres og avkjøles. Når stoffet er klart, bør det tas en skje tre ganger daglig før du spiser.

Kurset varer ca. tre uker. Først etter denne tiden vil opisthorchosis bli fullstendig helbredet.

Takket være urtekolleksjonen er det ikke bare mulig å eliminere parasitter, men også å gjenopprette de organene som ble skadet av dem. For å fjerne denne sykdommen må du ta 100 g Hypericum, engkløver og skumblomster, samt 50 g timian og malurt, og 20 g grønne gresskarfrø. Disse komponentene må knuses og blandes deretter. Etter å ha tatt fire spiseskjeer av denne samlingen og hell en liter kokende vann. Deretter må du gi kjøttkraft til å brygge i 4 timer. Det må filtreres og forbrukes daglig for et halvt glass. Forløpet av denne behandlingen bør være lang. Hvis for eksempel dette betyr brukt i et halvt år, vil det være mulig å kurere alle komplikasjonene som parasittene har medført.

Kosthold under opisthorchiasis

Når denne sykdommen skal observere et spesielt diett. Så må kraften i utgangspunktet være riktig. Dette vil hjelpe kroppen med å håndtere parasitter og hindre ormer i å utvikle seg.

Derfor, hvis en pasient har blitt diagnostisert med denne sykdommen, må han gi opp søtsaker, siden det er disse produktene som bidrar til utviklingen av parasitter og forårsaker slike sykdommer. Søtsaker bør erstattes med epler og svisker, som inneholder mye fiber. Hvis du følger riktig diett, kan du nøytralisere giftige giftstoffer og på kort tid eliminere parasitter fra kroppen. I dette tilfellet er det nødvendig å spise gresskarfrø så mye som mulig. Men kefir vil beskytte den gastrointestinale mikrofloraen. Det er nødvendig å ta ett glass per dag. I tillegg anbefaler mange eksperter med opisthorchiasis å drikke rå egg.

Naturligvis utskilles parasitter fra kroppen ved hjelp av væske, som kan fås fra surkål eller agurk saltlake. Vannbalanse spiller en stor rolle her. Så, du bør drikke to liter vann hele dagen. En slik regel er obligatorisk.

I tillegg må stekte matvarer bli forlatt, da det bare kan skade kroppen, og også på dette tidspunktet bør ikke ta slike skadelige produkter som røkt pølse, sjetonger, majones og andre. Pasienten må spise så mye frukt og grønnsaker som mulig. Takket være dette vil kroppen bli gjenopprettet, og pasienten vil få styrke.

Behandling av kronisk, akutt og andre typer opisthorkiasis

Ulike behandlinger for infeksjon

Blant alle slags helminthic sykdommer anses opisthorchiasis å være en av de farligste legene, noe som fører til at ormer påvirker leveren, galleblæren og gallret, samt bukspyttkjertelen. I dette tilfellet er parasittene i seg selv av flat-type flekker, som overføres til mennesker gjennom smittet fisk av karpefamilien.

Og all svin av sykdommen ligger i det faktum at nærværet av helminter inne i kroppen lenge kan være nøye skjult asymptomatisk, som personen selv ikke mistenker. Etter en stund kan perioder med ro veksles med skarpe eksacerbasjoner.

Opisthorchiasis Behandlingsmetoder

Over hele Russland er de naturlige områdene av opisthorchiasis de nordlige områdene, Vest-Sibirien, og det største senteret for slike helminter betraktes som byen Tyumen.

Basert på hvordan sykdommen utvikler, foreskriver legen enten poliklinisk eller ambulant behandling av opisthorchiasis.

En viktig rolle i byggingen av behandling er scenen av opisthorchiasis:

  1. Akutt opisthorchiasis behandles med ulike legemidler: antiallergiske og antiinflammatoriske legemidler, hvoretter smalt målrettede spesifikke midler brukes.
  2. Kronisk opisthorchiasis: Behandling utføres ved hjelp av anthelmintiske medisiner, hvorpå gjenopprettende terapi er en forutsetning for et positivt resultat.

I tillegg, i alle stadier av terapi, må pasienten følge en streng diett. I medisinsk praksis finnes det et mønster av effektiv kosttilskudd fra opisthorkiasis - Pevzners bord nr. 5, der de viktigste nyttige produktene for fjerning av parasitter er malt, samt forbudte retter som bør unngås.

Ikke den siste rollen i kampen mot opisthorchiasis er behandlingen av folkemidlene. Urtepreparater, avkok, tinkturer vil påskynde prosessen med ødeleggelse og fjerning av parasitter, restaurering av beskyttende funksjoner og påvirket indre organer.

Legemiddel liste

Tilordne nødvendige legemidler og beregne hvilket behandlingsregime for opisthorchiasis som vil være effektivt, kan bare parasitolog eller infeksjonssykdommer. Et standard behandlingsforløp innebærer flere trinn:

  1. Den forberedende fase, som innebærer fjerning av symptomer på allergi, betennelse i mage-tarmorganene, restaurering av normal biliary-sekretjon, avgiftning.
  • Desensibiliserende terapi - tar anti allergiske legemidler;
  • Avgiftningsbehandling - innføring av en intravenøs saltløsning, samt 5% glukose eller hemodez;
  • Avløp av galdesystemet - for å gi koleretisk virkning, koleretiske legemidler eller cholekinetics, samt blandede typer stoffer;
  • Behandling med omfattende antibiotika - et kurs på 5 dager, for å hindre reinfeksjon.

Med et symptom på kolestase foreskrevet midler, som inkluderer ursodeoxycholic acid - Ursofalk, Ursosan eller Heptral. I tillegg kan legemidler foreskrives for å forbedre funksjonene i mage-tarmkanalen:

  • enzympreparater: creon, mezim, pankreatoflat;
  • prokinetikk: motilak, metoklopramid eller motilium;
  • antispasmodiske stoffer: no-shpa, drotaverin, meteospasmil, baralgin eller buscopan;
  • probiotika og prebiotika.
  1. Anthelmintisk spesifikk behandling, som tar sikte på å fjerne allergiske reaksjoner og patologiske forandringer i indre organer på grunn av eksponering for parasitter. Antihistaminer - tavegil, suprastin eller difenhydramin. Sedativ - Valerianrot, brom og kalsiumklorid. Et svært viktig element i denne behandlingen er bruk av antiinflammatoriske legemidler - askorutin, salicylater eller butadion.

Preparater for behandling av opisthorkiasi:

  • albendazole;
  • hloksila;
  • Praziquantel.
  1. Rehabilitering, som inkluderer duodenal tubeless sensing, mottar narkotika-hepatoprotectors for å styrke kroppens beskyttende funksjoner, motta choleretic urte dekokser. For koleretisk virkning kan du foreskrive passende medisiner - Essentiale N, gepabene, Kars og mer. Du kan støtte kroppen med et spesielt diett, samt å utføre fysioterapi prosedyrer.

Behandling av opisthorchiasis Nemozol

Uten diagnose og resept av en lege, kan selvbehandling av opisthorchiasis vare i svært lang tid og til ingen nytte. Mange parasitologer og smittsomme spesialister anbefaler ikke behandling for opisthorchiasis Nemozol på grunn av sin høye prosentandel av toksisitet. Bare i tilfelle av en blandet type helminthic invasjoner er et slikt legemiddel foreskrevet.

Dekaris tar en gang som foreskrevet av lege, og etter 3 dager begynner behandlingen med Nemozol. Omtrentlig dose av Nemozol for mennesker - 0,4 g.

Nemozol er foreskrevet for barn fra 2 år og eldre, selv om leger anbefaler på det sterkeste ikke å ta den til barn under 6 år. For hver kilo vekt forbrukes 6 mg aktiv ingrediens per dag.

Behandling av opisthorchiasis Biltricid

Biltricid har en paralytisk effekt på parasitter, noe som fører til deres død. Behandlingsregimet og den nødvendige dosen bestemmes kun av behandlende lege, ca 70-75 mg av den aktive ingrediensen per kilo av pasientens sommervikt.

Mottakelsen av et slikt anthelmintisk legemiddel utføres en gang, men hvis det er intoleranse overfor noen komponent av legemidlet, er dosen delt inn i 2-3 doser per dag. Legemidlet er foreskrevet for barn over 4 år, 72 timer etter at du har tatt pillen, du kan amme barnet. Seks måneder senere overvåkes effektiviteten av slik terapi.

Behandling av opisthorchiasis Chloxyl

Chloxyl - antihelminthic drug, som operativt opisthorch celler, samt en negativ effekt på karbohydratmetabolismen, noe som fører til ødeleggelsen.

Avhengig av utviklingsstadiet av opisthorchiasis, kan intensiteten av invasjoner, behandling utføres innen 2-3-5 dager, behandlingsforløpet er 15-24 gram av komponenten, som er delt inn i de angitte behandlingsdagene. Til tross for at et slikt stoff ikke er like effektivt som Biltricid, kan det foreskrives for behandling av barn.

Kosthold i behandlingen av opisthorchiasis

Under behandling av opisthorchiasis av stor betydning er overholdelse av en bestemt diett - tabell №5 av Pevzner. Ifølge hennes forskrifter blir helt røkt, fettstoffer, stekt og krydret, fjernet fra kostholdet til en smittet person. Alle produkter må kokes, bakt eller kokes for et par, andre typer behandling er forbudt.

Hvilke produkter er tillatt:

  • magert kjøtt og fisk;
  • kjeks og foreldet brød;
  • smør;
  • frukt og grønnsaker;
  • noen grøt;
  • ostemasse lav prosentandel av fett.

Så snart behandlingen er fullført, bør fiberprodukter bli introdusert i kostholdet, nemlig: kål, epler, tørketid, bananer, aprikoser, blommer, pærer, etc. Slike produkter regulerer strømmen av galle perfekt, noe som er svært viktig etter opistorchis.

Hva å gjøre etter behandling av opisthorchiasis

For å gjøre dette gjennomgår personen igjen de grunnleggende metodene for å diagnostisere parasitter - koproskopi 3 ganger og duodenal intubasjon, som utføres en gang. Alle disse studiene bekrefter det faktum at en person er helt fri for parasitter.

VÅRE LESER ANBEFALER!

For å bli kvitt parasitter bruker våre lesere Intoxic. Å se populariteten til dette verktøyet, bestemte vi oss for å tilby det til din oppmerksomhet.

Hvis resultatene var positive, ville medisinske kyllinger bli kvitt helminth invasjoner. Siden ødeleggelse og fjerning av parasitter garanterer ikke restaureringen av fordøyelseskanalen, immuniteten og hepatobiliærsystemet, så vel som mikrosirkulasjonssystemet. Derfor bør behandlingen bli nærmet seg grundig, mens du tar ulike stoffer for slike indre organer.

De mest effektive folkemidlene for opisthorchiasis

I kombinasjon med legemiddelbehandling kan effekten av behandlingen økes ved parallell bruk av folkemidlene. Tradisjonell medisin har en enorm liste over oppskrifter for ødeleggelse og fjerning av ulike typer ormer. Ved behandling av opisthorchiasis vil være effektiv:

  • melk med bjørk tjære;
  • urt St. John's wort og infusjon av det;
  • linfrø og krydderpulver;
  • aspenbark og avkok av det;
  • Urtekolleksjon av skinn, engkløver og hypericum, nemlig avkok av det.

Til tross for at reseptene er tradisjonell medisin, bør du konsultere legen din før du bruker dem. Det er en rekke sykdommer som kan være i strid med mottakelsen av visse urter.

Hvordan kurere opisthorchosis folkemidlene?

Blant de vanligste sykdommene er opistorchiasis. Det oppstår når Metagonimus larver invaderer menneskekroppen. Denne typen ormer parasiterer vanligvis i elvfisk, og hvis en slik forekomst serveres ved bordet, underkastes utilstrekkelig varmebehandling, er infeksjon garantert. Men dette er ikke den eneste måten hvormene av denne arten kan komme inn i kroppen: Vanligvis gir fiskerne små fangster av rå fisk til katten sin. Dette er en annen vei for larver å komme inn - fra et infisert kjæledyr. Hvordan skiller seg ut at det er en helminth invasjon, og ikke en banal forgiftning?

Symptomer på infeksjon

Dessverre ligner symptomene på opisthorchiasis tegn på forgiftning. Avhengig av infeksjonsgraden av selve fisken, kan symptomene på sykdommen manifestere seg på forskjellige måter. Voldelig manifestasjon oppstår etter å ha spist tungt smittet fisk. Dette er:

  1. Diaré som ikke går bort selv etter å ha tatt antidiarrheal-legemidler.
  2. Abdominal kolikk.
  3. Generell svakhet.
  4. Oppkast.
  5. Hudutslett.
  6. Høy tretthet.
  7. Temperaturøkning.
  8. Sløret bevissthet på bakgrunn av alvorlig hodepine.

Larmen av ormer, som forårsaker opisthorchiasis, faller på tynntarmens vegger, forblir der for å fullføre og gi avkom. Men til dette skjer, er det svært vanskelig å identifisere invasjonen, og selv om alle symptomene ovenfor ikke garanterer at diagnosen blir gjort riktig.

Med en langsom sykdom i sykdommen i mange år manifesterer seg ikke seg, men ormene i løpet av denne tiden kan bevege seg gjennom kroppen og komme inn i et hvilket som helst organ. Følgende symptomer vil indikere hvor parasitten var:

  1. Neurologiske problemer.
  2. Bukspyttkjertel sykdom.
  3. Gulsott.
  4. Sirkulasjonsforstyrrelser og andre forstyrrelser i kroppen.

Å gjette hva som forårsaket grunnårsaken er svært vanskelig etter en lang periode, og kun analyse kan avsløre invasjonen. Hvis sykdommen ikke blir behandlet, har personen galveperitonitt, akutt pankreatitt, purulent kolangitt og levercirrhose. Den løpende form for infeksjon truer selv med en onkologisk diagnose.

Den farligste med opisthorchiasis - penetrasjonen av larver i hjernen eller hjertet. Dette forårsaker ikke bare ubehag, men kan også være livstruende. Derfor, hvis det er en antagelse om at infeksjon med Metagonimus larver kan oppstå og de ovennevnte symptomene dukker opp, er det nødvendig å starte kampen mot ormer umiddelbart.

behandling

Den farmasøytiske industrien produserer bare ett stoff som kan kurere opisthorchiasis. Navnet heter "Biltricid". Det kan kun tilskrives en lege etter en undersøkelse, og prosessen kan utføres hjemme. Men ikke alle: stoffet er ganske giftig og tar det i sykdommer i hjernen, hjerte og noen andre er uakseptabelt.

Men det er også hyggelig informasjon: Du kan utføre behandlingen av opisthorchiasis folkemidlene. Listen over tradisjonelle medisiner er stor nok, slik at alle kan velge medisin som er tilgjengelig og akseptabelt av helsehensyn.

Birketjære

Dette er den mest effektive måten ifølge legene, og behandlingsprosessen er ganske enkel. Det anbefales å bruke det bare for voksne, fordi det er et veldig effektivt verktøy. Du må starte med en dråpe med stoffet, fortynnet i en skje med melk eller vann. Det er nødvendig å ta på seg en tom mage. Daglig skal antall dråper økes med en til tallet når 20. Da må du redusere en dråpe hver dag, og oppnå det opprinnelige beløpet. Hele prosessen er designet for 40 dager.

Det er mulig å behandle sykdommen med tjære på en annen måte, og bringe mengden av stoffet ikke til 20, men til 10 dråper, og deretter gradvis redusere til en.

Linden aske

Dette middelet er ikke mindre effektivt for birketjære og kan til og med tas av barn. For å forberede legemidlet, må du brenne kalkgrenene, og den resulterende asken skal samles inn og oppbevares i en tørr beholder. Hvis behovet oppstår (eller med henblikk på profylakse), vil en matskje med ask kastes i et glass kokende melk. Når det er litt kult, legg til litt naturlig honning og gi barnet eller voksen en drink. Da må pasienten få et måltid. Det er nødvendig å behandle lindaske i minst to uker.

Aspen bark

Utmerket eliminerer ormer og aspenbark, som også regnes som den raskeste måten.

For å forberede legemidlet, er det nødvendig å ta aspenbark 10 ss. skjeer og kast dem i kokende vann (1 liter). Fjern umiddelbart - barken skal kokes i 20-25 minutter. Etter dette filtreres og avkjøles avkokingen av askebark. Resepsjonen er som følger: daglig drikke en avkok av askebark før du spiser en skje. For å fullstendig kvitte seg med ormer, er det nødvendig å ta avkjøling av aspenbark i 21 dager.

Og for behandling og forebygging kan du bruke et annet stoff fra aspenbark - tinktur. For å forberede stoffet må du ta en halv liter vodka og 50 gram askepulver fra askebark. Bland alt grundig og la det ligge i to uker. Det anbefales å riste infusjonen hver to til tre dager. Det gjenstår å trykke og du kan begynne å behandle sykdommen med stoffet. Narkotika bruker følgende:

  1. Hell i et halvt glass vann en spiseskje med tinktur av aspenbark og drikk før måltider.
  2. Så gjør daglig før måltider i tre uker.
  3. Etter en måned gjentas en medisinsk hendelse.

Ifølge anmeldelsene er behandlingen med Aspenbark veldig effektiv og også helt trygg. Selvfølgelig kan tinkturen bare brukes til behandling av voksne, men buljongen kan gis til barn, kun dosen må da reduseres med 2-3 ganger avhengig av barnets alder.

Det som er viktig, er bruk av stoffet effektivt for noen form for helminthiaser. Og hvis du bruker medisinen fra aspenbark med forberedelser for å gjenopprette leveren, så vil det ikke bare være i stand til å kurere pasienten, men også ha en gunstig effekt på hele menneskekroppen. Dessuten skjer dette uavhengig av helsesituasjonen til en person eller hans alder.

Hvitløk, Klute, Linfrø

Anmeldelser om ulike tematiske fora inneholder mange lovende ord om disse forberedelsene. Legene bekrefter at disse verktøyene er veldig effektive. Videre kjemper hvitløk ikke bare med parasitter av forskjellige slag og arter, men ødelegger også bakterier og infeksjoner, som kan være årsaken til mange sykdommer. Men i kampen mot opisthorchiasis er det bedre å kombinere det med nelliker.

For å forberede løsningen på ormer, trenger du:

  1. Ta 3-4 hakkete hvitløk.
  2. Hell et glass melk.
  3. Kok.
  4. Legg til matkrydder (4-5 stk.).
  5. Kok et par minutter alt.
  6. Kule, belastning.
  7. Drikk før måltider.
  8. Gjenta dette tre ganger om dagen.
  9. Varigheten av behandlingen er 10 dager.

celandine

Alle de oppførte behandlingsmetodene vil være ufullstendige uten å nevne denne planten. Forbered et medisin fra celandine så:

  1. Friske blader vask, hogg.
  2. Gressbeløpet handler om et glass.
  3. Legg til silisium, litt.
  4. Pakk inn ostekloth.
  5. Sett blandingen i en glassbeholder.
  6. Hell hele serumet - ca 2 oh l.
  7. I et fartøy legg til 2 skjeer med rømme, et glass sukker.
  8. Hold blandingen på et mørkt sted i minst to uker. I løpet av denne tiden må det blandes ofte.
  9. Drikk ½ kopp før måltider. Behandlingen er fullført når medisinen er borte.

Du kan bruke en kryddernø med linfrø. Du må ta et halvt kilo frø og 10 ganger mindre krysder. Grind alt med en grinder og bland godt. Bruken av verktøyet er å legge til pulver til mat eller i ren form. Ikke ta mer enn 25 gram per dag. Behandlingstiden er en måned. Ordningen er som følger: 3 dager å drikke, tre dager hvile.

Urtemedisin

Perfekt takle ormer samt urtepreparater. Videre er de i stand til å utvise parasitter, og mer - for å gjenopprette organene som skadet ormer. Det er ikke gjenstand for noe stoff på kjemisk basis.

Her er en av avgiftene:

  1. Ta 50 gram urte malurt og timian. Klargjør en annen 100 gram blomster av skum, kløver og St. John's wort. Behøver også og gresskarfrø i en mengde på 20 gram. De skal være grønne.
  2. All slipe, bland godt.
  3. Litter med kokende vann hell 4 ss. pulver.
  4. Etter at stoffet varer 4 timer, belastes det.
  5. Drikk et halvt glass hver dag.
  6. Behandlingsperioden er minst seks måneder. Det er det som trengs for behandling av alle komplikasjoner.

diett

Hvis du ikke betaler oppmerksomhet til dette punktet, men ingen verktøy kan ikke helt bli kvitt parasitter. Derfor bør du være oppmerksom på kostholdet ditt. Det vil ta:

  1. Bytt søtsaker med svisker og epler.
  2. Drikk kefir, yoghurt for å gjenopprette mikroflora i tarmene. Men fersk melk anbefales ikke.
  3. Unntatt stekt, røkt, pølser, majones.
  4. Spis rå egg, syltet surkål og agurker.
  5. Sett inn flere grønnsaker og frukt i kostholdet.